Laadukkaat laiturit

Kestävät laituriratkaisut Liperistä koko Suomeen

Kaikki yhteystietomme

Valmistamme ja toimitamme usean vuosikymmenen kokemuksella maineikkaita ja taatusti pinnalla pysyviä Juppi-laitureita. Toimitamme laiturit, ponttonit, laituritarvikkeet ja lauttarakennelmat – pyydä tarjous!

laiturin portaat

Helposti rantaan

Toimitamme kätevästi suoraan rantaasi.

T-mallinen laituri järvellä

Laituri noudettuna tehtaalta

Voit asentaa laiturin myös itse.

Ajo-ohjeet
Laituri ja ruokailuryhmä järvellä

Katso jälleenmyyjämme

Tutustu jälleenmyyjiimme koko maassa.

Tutustu

Monen muotoisia ratkaisuja – laituri, joka kasvaa!

Mallistostamme löydät toimivat T- ja I-muotoiset vakiolaiturimallit. Lisäämällä laiturielementtejä saat tarvettasi vastaavan laiturin. Elementtejä yhdistämällä voit laajentaa laituriasi tulevinakin kesinä. Tarvittaessa voimme myös tehdä laiturit mittatilaustyönä. Myös vaativammat lauttaratkaisut luonnistuvat. Juppi-laituri kelluu vakaasti ja kestää reilusti kuormitusta. Laituri kasataan valmiista elementeistä, joten sen asentaminen ei voisi olla helpompaa – voit tehdä sen myös itse!

Lisätiedot ja tilaukset

Jupin ominaisuudet voit testata kelluvassa laiturinäyttelyssä laituritehtaallamme! Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Lisätiedot, tarjoukset ja tilaukset hoituvat paikan päällä laituritehtaallamme. Laiturin voit tilata myös soittamalla, sähköpostilla tai asioimalla lähimmän jälleenmyyjän kanssa. Juppi-laiturit Oy tarjoaa laadukkaat Juppi-laiturit jupille, hipille, matille ja merille!